06 21633127 info@vestingfietsen.nl
Adres: Vestingfietsen
Woudseweg 49
5275 JJ Den Dungen
Routebeschrijving
Menu

Private Meal

Vestingfietsen en Meal est. 2012 hebben de handen ineengeslagen en bieden u op een bijzondere plaats langs en op de Dommel een prachtig private vaar- en eet-arrangement voor groepen tot circa 12 personen.

De vaartocht kan beginnen in Halder met een vaartocht van ca. 1 uur. Ook bestaat de mogelijkheid om te vertrekken vanuit de stad ( Bastionoranje of het Vughtereiland ) voor een vaartocht van ca. 1 uur, met in beide gevallen het Dommelhuys als eindpunt waar Mieke Lens van MeaL est. 2012 u verrast met een bijzondere maaltijd, welke passend is in deze bijzondere omgeving.

De maaltijd kan zijn een lunch, high tea of een 4-gangen diner, uiteraard afhankelijk van het tijdstip van de dag en wensen van de klant. MeaL est. 2012 werkt met seizoensgebonden produkten en indien mogelijk met streekprodukten. De gids/schipper van Vestingfietsen vertelt u op de vaarroute naar de bijzondere lokatie alles van de rijke geschiedenis langs en op dit deel van de Dommel met zijn prachtige natuur en wellicht de kans dat u voordat u gaat eten de Ijsvogel spot.

Afhankelijk van het start-tijdstip van uw arrangement in dit mooie en stille gebied, kunt u uw arrangement uitbreiden met een wandel- of fietsarrangement. Afhankelijk van uw startpositie zorgen wij voor passend vervoer terug. Een alternatief opstappunt kan tevens het Dommelhuys zelf zijn, dit kan zowel voor als na de maaltijd.

Dit speciaal voor u op maat gemaakte arrangement is telkens uniek in zijn soort, derhalve is de prijs afhankelijk van uw wensen.

Ter Indicatie prijs p.ptijd
VARENDe vaartocht van ruim 1,5 uur kost vanaf 10 personen€ 11,50*1,5 uur
FIETSHUURFietshuur ( exclusief transportkosten )€ 8,00*4 uur
LUNCHLunch 2-gangen incl. wijn/waterop aanvraag1,5 uur
HIGH TEAHigh Tea zoet/hartig incl. diverse soorten theeop aanvraag1,5 uur
DINERDiner 4-gangen incl. wijn/waterop aanvraag3 uur
DINERDiner 3-gangen incl. wijn/waterop aanvraag2 uur

 

* vaarprijzen bij minder personen op aanvraag, voor arrangement prijzen neem contact op met Vestingfietsen of Nicky Sanders, wij helpen u graag met het samenstellen van een gezellig evenement in het Brabantse Landschap in en om de stad 's-Hertogenbosch.

U dient ruim van te voren te reserveren via info@vestingfietsen.nl

Reserveer direct