06 21633127 info@vestingfietsen.nl
Adres: Vestingfietsen
Woudseweg 49
5275 JJ Den Dungen
Routebeschrijving
Menu

Private Meal

Vestingfietsen en Meal est. 2012 hebben de handen ineengeslagen en bieden u op een bijzondere plaats langs en op de Dommel een prachtig private vaar- en eet-arrangement voor groepen tot circa 12 personen.

De vaartocht kan beginnen in Halder met een vaartocht van ca. 1 uur. Ook bestaat de mogelijkheid om te vertrekken vanuit de stad ( Bastionoranje of het Vughtereiland ) voor een vaartocht van ca. 1 uur, met in beide gevallen het Dommelhuys als eindpunt waar Mieke Lens van MeaL est. 2012 u verrast met een bijzondere maaltijd, welke passend is in deze bijzondere omgeving.

De maaltijd kan zijn een lunch, high tea of een 4-gangen diner, uiteraard afhankelijk van het tijdstip van de dag en wensen van de klant. MeaL est. 2012 werkt met seizoensgebonden produkten en indien mogelijk met streekprodukten. De gids/schipper van Vestingfietsen vertelt u op de vaarroute naar de bijzondere lokatie alles van de rijke geschiedenis langs en op dit deel van de Dommel met zijn prachtige natuur en wellicht de kans dat u voordat u gaat eten de Ijsvogel spot.

Afhankelijk van het start-tijdstip van uw arrangement in dit mooie en stille gebied, kunt u uw arrangement uitbreiden met een wandel- of fietsarrangement. Afhankelijk van uw startpositie zorgen wij voor passend vervoer terug. Een alternatief opstappunt kan tevens het Dommelhuys zelf zijn, dit kan zowel voor als na de maaltijd.

Dit speciaal voor u op maat gemaakte arrangement is telkens uniek in zijn soort, derhalve is de prijs afhankelijk van uw wensen.

Ter Indicatie prijs p.p 
VARENDe vaartocht van 1.15uur kost vanaf 11 personen€ 13,50* 
FIETSHUURFietshuur ( exclusief transportkosten )op aanvraag 
LUNCHLunch 2-gangen incl. wijn/waterop aanvraag 
HIGH TEAHigh Tea zoet/hartig incl. diverse soorten theeop aanvraag 
DINERDiner 4-gangen incl. wijn/waterop aanvraag 
DINERDiner 3-gangen incl. wijn/waterop aanvraag 

 

* vaarprijzen bij minder personen op aanvraag, voor arrangement prijzen neem contact op met Vestingfietsen of Nicky Sanders, wij helpen u graag met het samenstellen van een gezellig evenement in het Brabantse Landschap in en om de stad 's-Hertogenbosch.

U dient ruim van te voren te reserveren via info@vestingfietsen.nl

Reserveer direct