06 21633127 info@vestingfietsen.nl
Adres: Vestingfietsen
Woudseweg 49
5275 JJ Den Dungen
Routebeschrijving
Menu

Een Natje en een Droogje

’n Droogje en ’n Natje is een unieke en ludieke samenwerking tussen Vestingfietsen en ©Ludiek Wandelen. Sluit je aan bij de Ludieke Stads- en Natuurgidsen voor een droge trektocht door de wilde, natte natuur van het Bossche Broek. Tijdens deze interactieve wetland experience zullen we stuiten op een bijzonder flora en fauna die dit gebied kenmerken. Oog in oog staan met de Olijke Popelaar, een ervaring die je immer bijblijft! Aangekomen bij de Moerasdraak, die ons over het water zal brengen, schepen we ons vervolgens in, op een of meerdere kajuitboten van de Hertogboeren.

Stroomafwaarts varen we de Dommel af, richting de sluizen. Onder het genot van ’n slokske Glopsen Dril, krijgen we zeemansbenen en zetten we weer voet aan wal bij de Roode Leeuw. Daarna zijn we weer helemaal monter en fris om het leven in de asfaltjungle te hervatten.

Tijdsduur van het arrangement ca 1,5 uur.  Starttijd 14.30 uur verzamelen bij beeldengroep bij het Voldersgat. Eindtijd 16.15 uur Prijzen: €.27,50 p.p. vanaf 12 personen (bij minder personen betaald u de prijs van 12 personen) Maximale bezetting 24 personen. 

Reserveer tijdig!

Reserveer direct